Част от феновете на Левски не издържаха и публикуваха коментар по

...
Част от феновете на Левски не издържаха и публикуваха коментар по
Коментари Харесай

Фенове на Левски: Това е истинската гавра с паметта на Гунди

 Милан отряза Левски поради Реал Мадрид  Левски - Бока Хуниорс пропадна
Част от почитателите на Левски не устояха и разгласиха коментар във връзка провалената среща с Милан в чест на 75-годишнината от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов-Гунди.

Първоначално " сините " трябваше да уважат иконата си с другарски мач с аржентинския исполин Бока Хуниорс, само че спектакълът пропадна, което разгневи хиляди почитатели на 26-кратния първенец на България, възнамерявали да гледат онлайн срещата.

Впоследствие бе разгласен конфликт на 11 август със седемкратния владетел на Европа Милан, който обаче, за смут на почитателите на Левски, също няма да се състои.

Ето какво разгласиха " сини " последователи в страницата на " Сектор Б ":

" Ако има нещо свято останало в нашия клуб, с изключение на името Левски и емблемата, то това е Георги Аспарухов. Но гаврите с паметта на Гунди идват от доста страни...

Преди години София беше нашарена с надписи “Алпийска компания Дъглас са турци - лъжат ви! ”. Спокойно можете да замените Дъглас с Моко и да постигнете същия резултат. Какво повече да кажем за подигравките на тези очевидно големи неможачи? Сменяне на противници, сменяне на дати, обезверени опити да прикрият личната си неплатежоспособност. Искаме и неотложно да стане ясно кой тъкмо “професионалист ” от клуба подписва контракти с потвърдени пирамиди?

След доста сполучливия 100-годишен празник очевидно много хора взеха решение, че последователите на Левски могат да играят ролята на дойна крава и някакви несъстоятелни фирмички могат да създадат огромна облага от това, само че хората са изхабени прочувствено и без резултати в действителните мачове мъчно ще ги накараш да дават по 100лв за билет в средата на лятото. Пък и тези събития се натрупаха прекомерно доста.

Като стана въпрос за Юбилея - по-голямата подигравка пред паметта на Гунди идва тъкмо от публиката на Левски. Борба за власт, бизнес, приписване на заслуги, анатемизиране на огромни групи от хора, гоненето им от бранш или стадион... очевидно около юбилея не е имало Фондация, Фонд, напълно други хора във и около НКП и така нататък - най-лесно е да си приписваме напълно позитивните непознати заслуги и да упрекваме другите за прикриване на личната ни неплатежоспособност. Гавра с Гунди е моментното състояние на публиката - разцепление, по 200-300 индивида на мач в Сектор Б със междинна възраст 16г, стотици изгонени, хиляди отвратени и нестъпващи на стадиона, бизнес ползи над всичко и всички.

Публиката на Левски в никакъв случай не е била толкоз на дъното и дори копаеща го. Това е същинската подигравка с паметта на Гунди, а най-лошото е, че очевидно на никой не му пука и тези, от които най-много зависи това да се промени са си ок със настоящето състояние и избират да се занимават с дребни интрижки във фейсбук вместо с решаването на същинските проблеми, огромна част от които сами са надробили.

А по пътя, по който бяхме поели до 2014-та, в този момент можеше да имаме цялостен и бошуващ Сектор Б на всеки мач, вместо това посмешище сега...

Ще обърнем внимание и на някакво зараждащо се “мнение ” от вида на “закривай и да стартираме изначало ”. Вие съществено ли? Искате закриване на личния си клуб, с цел да започнел “на чисто ”. Да, само че като стартира на чисто това към този момент не е същият клуб. Сериозно ли 10 години без трофей са задоволителни да ви пречупят?

Левски е оживял при репресиите на комунистическия режим, многократна промяна на името, лишаване на стадиона, слагането в сянката на тима на комуниситческата власт, само че в този момент 10 години без тенекиена кутия и сте подготвени с лека ръка да се откажете от клуба, за който са живяли и умирали генерации горди българи?

Като идем в регионалните групи отговорностите няма да се изчистят, а същесвтуващите сигурно ще се изплащат доста по-трудно там, в сравнение с в А и присъединяване в ЕКТ. Ако се направи нов клуб сметките ще излезнат криви, тъй като ние не сме чорбари, а свободни и мислещи хора и няма да припознаем под строй каквото ни се каже. Както и не припознахме всеобщо баскетболния клуб Левски Лукойл, който се бори да е Левски, само че не е.

Иска ни се да приключим въпреки всичко с нещо позитивно, само че сложна работа. Дано най-малко нещата на терена тръгнат, тъй като воля за пробуждане на Сектор Б от комата на този стадий, за жалост, не се вижда.

Този пост е писан с доста болежка и може и да получим обвинявания за “всяване на напрежение ” и така нататък, само че това е изложение на персонално мнение и НЕ Е “позиция на Сектор Б ” или “публиката на Левски ” като цяло, както медиите се пробват да го изкарват нормално.

Въпреки всичко, ЛЕВСКИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР